Brow Classic

Wist je dat goed gevormde en gestylede wenkbrauwen veel voor je gezicht kunnen doen? Ze geven je niet alleen een verzorgde uitstraling, maar accentueren ook je ogen en creëren een mooie, open blik. Benieuwd wat wenkbrauwstyling voor jóuw gezicht kan betekenen en welke shape het beste bij je past? Ik vertel je er graag meer over.

Afspraak maken
Brow classic

Wenkbrauwstyling: ieder gezicht een unieke shape

Wenkbrauwstyling is veel meer dan alleen het verwijderen van overtollige haartjes. Het begint bij het vaststellen van de ideale shape voor jouw gezicht. Ovaal-, rond- of hartvormig: iedere gezichtsvorm vraagt om een unieke wenkbrauwshape. Het shapen kan door middel van epileren, óf een combinatie van epileren en harsen. De laatste methode is de beste keuze als je op zoek bent naar een extra strak resultaat. Wat je ook kiest, een ding is zeker: jouw unieke gezichtsvorm én je wensen staan voor ons centraal!

Wenkbrauw shapen

Wenkbrauwen te dun? Niet bij Miss Mendel!

Ben je bang dat je wenkbrauwen te dun worden van het waxen of epileren? Niet nodig; wij zorgen ervoor dat jouw wenkbrauwen hun natuurlijke volume zoveel mogelijk behouden. Vind je je wenkbrauwen te smal en ben je juist op zoek naar meer volume? Dat komt goed uit, want wij zijn dol op vollere wenkbrauwen en helpen je graag om je wenkbrauwen mooi breed te krijgen. Wat jouw wensen ook zijn: wij kunnen niet wachten om jouw wenkbrauwen de perfecte shape te geven!

Jackie en Richelle

Wenkbrauwverf voor de juiste tone

Naast wenkbrauwstyling kan ook wenkbrauwverf veel voor de vorm en uitstraling van je wenkbrauwen betekenen. Met de natuurlijke verf kunnen wij je wenkbrauwen tot een paar tinten donkerder maken, waardoor ze nét iets meer uitdrukking aan je gezicht geven. Bovendien heb je een tijdlang weinig of zelfs geen wenkbrauwmake-up nodig!

Passion Icon - Salon X Webflow Template
Tip: Wist je dat we met speciale verf op basis van henna ook de huid onder je wenkbrauw een zachte schaduw kunnen geven? Lees hier meer over op de pagina Henna Wenkbrauwen.

Harsen voor extra strak resultaat

Voor extra strakke wenkbrauwen adviseer ik een combinatie van epileren en harsen. Bij het harsen maak ik gebruik van de bekende ‘Lycon hars’. Dit is een natuurlijke hars met zuivere bijenwas, verrijkt met aromatische oliën. Deze natuurlijke hars bevat verzachtende ingrediënten en hecht alléén aan je haren en niet aan je huid. Bovendien zijn bij het verwijderen van de hars geen strips nodig. Deze manier van harsen is comfortabel, huidvriendelijk en werkt bovendien intensief kalmerend voor je huid. Het resultaat? Een perfect gevormde wenkbrauw en een heerlijk gladde en zachte huid!

Jackie en Richelle

Maak vandaag nog een afspraak

Hieronder kun je makkelijk en snel een afspraak voor de Brow Classic behandeling inplannen.

Alle behandelingen >