Henna wenkbrauwen

Wil jij mooie volle wenkbrauwen en mogen ze best een beetje opvallen? Dan kies je voor henna. Met henna worden niet alleen de haartjes zélf donkerder, maar krijgt jouw huid ook een mooie schaduw. Net alsof je zelf een wenkbrauwpoeder of -potlood hebt gebruikt. Dag lange ochtendroutine, hallo mooie, volle wenkbrauwen!

Afspraak maken
Brow classic

Wanneer kies je voor Henna wenkbrauwen?

Henna is het perfecte alternatief voor make-up en zorgt voor sprekende, intense wenkbrauwen. Bij het gebruik van Henna lijkt het alsof je jouw wenkbrauwen met een wenkbrauw make-up hebt aangezet, wat zorgt voor een bijzonder intens resultaat.

Wenkbrauw shapen

Verschillende kleuren Henna

Henna is er in verschillende tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar let op: hoe licht de toegepaste kleur ook is, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is reguliere verf waarschijnlijk een betere keuze. Weet je nog niet precies wat voor verf je wilt? Geen probleem. Voorafgaand aan de Henna-behandeling bekijken we samen welke kleur het best bij jou past.

Jackie en Richelle

Het advies van Miss Mendel:

“Bij de keuze voor Henna zijn er twee kleine aandachtspunten. Mis je het staartje van je wenkbrauw(en) of heb je veel ruimte tussen de haren van je wenkbrauw(en)? Dan bestaat de kans dat er een kleurverschil ontstaat. Ook is het zo dat henna niet op elk huidtype even sterk pakt. Daarom bespreken we altijd rustig jouw wensen en kijken we goed naar jouw wenkbrauwen voordat we beginnen met de behandeling.”

Maak vandaag nog een afspraak

Hieronder kun je makkelijk en snel een afspraak voor de Henna behandeling inplannen.

Alle behandelingen >