Powder Brows

Semi-permanent en met prachtig ombre-effect; dat zijn Powder Brows! Een perfecte keuze als je op zoek bent naar een natuurlijk ‘wenkbrauwpoeder-effect’ én langdurig resultaat.

Afspraak maken
Powder brow behandeling

Wat is een Powder Brow behandeling?

Bij Powder Brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Deze techniek valt onder de categorie ‘semi permanente make-up’. Met een PMU apparaat wordt op een heel subtiele wijze pigment in de bovenste huidlaag aangebracht, zodat het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt ingeschaduwd. Powder Brows blijven lang mooi. Je hoeft jouw wenkbrauwen pas na ongeveer 1 jaar een touch-up op te geven om te blijven genieten van de perfecte wenkbrauw!

De voordelen

  • Natuurlijk poedereffect
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geen littekens/ beschadigingen
  • Uit bed stappen mét wenkbrauwen
  • Minimale roodheid/zwelling
  • Geen kale plekken in de wenkbrauw

Hoe werkt de Powder Brow behandeling?

Een Powder Brow behandeling bij Miss Mendel bestaat uit twee afspraken:

De eerste afspraak

De Powder Brow hoofdbehandeling

De hoofdbehandeling duurt circa 3 uur.

Voorafgaand aan de behandeling hebben we een intake waarin we jouw wensen bespreken. In dit gesprek vertel ik je precies wat je wél en niet moet verwachten van Powder Brows. Als we jouw wensen in beeld hebben begin ik met het schoonmaken en stylen van je natuurlijke wenkbrauw, zodat ze alvast in topvorm zitten. Daarna ga ik je wenkbrauwen afmeten en aftekenen.  Hierna is het tijd voor het aanbrengen van de pigmenten. Daarvoor gebruik ik het PMU apparaat. Met dit apparaat kan ik met een naald de lederhuid pigmenteren. Het resultaat? Een prachtig gevormde wenkbrauw met natuurlijk poedereffect!

De tweede afspraak

De Powder Brow nabehandeling

De nabehandeling duurt 2 à 3 uur.

De nabehandeling vindt plaats in 6 – 8 weken na de hoofdbehandeling en is bedoeld om de kleur op te frissen en imperfecties weg te werken. Je wenkbrauwen zijn dan volledig genezen en de kleur is tegen die tijd teruggelopen. Tijdens de nabehandeling worden eventuele imperfecties aan de vorm en kleur gecorrigeerd. Mocht er na deze nabehandeling een derde behandeling nodig zijn omdat je de kleur toch nog wat donkerder wil of het pigment niet gepakt heeft op de huid, dan wordt er binnen 3 maanden €60,- gerekend.

Wat vinden anderen?

Maak vandaag nog een afspraak

Hieronder kun je makkelijk en snel een afspraak voor de Powder Brow behandeling inplannen.

Alle behandelingen >